PRAG I VITIT TË RI 2024! BITRI&BAKIU TIRANË

PRAG I VITIT TË RI 2024!  BITRI&BAKIU! TIRANË LOCASCIA DHE TË TJERË kundër ITALISË   Në një kohë kur çështja e menaxhimit të mbetjeve është një nga temat aktuale në vend, në një kohë kur  mbrojtja e  mjedisit është përfshirë si një objektiv social në Kushtetutën e Republikës e Shqipërisë duke iu referuar në mënyrë […]