Rreth Nesh

Ju ndihmojmë të ndërtoni, konsolidoni dhe të mbroni markën dhe biznesin tuaj në mënyrën më efektive.

na kontaktoni

Rreth Nesh

Ju ndihmojmë të ndërtoni, konsolidoni dhe të mbroni markën dhe biznesin tuaj në mënyrën më efektive.

Mirë se vini në BITRI & BAKIU, një studio ligjore dinamike dhe largpamëse, e themeluar në vitin 2016 nga dy gra avokate të arrira. Firma jonë është e përkushtuar për të ofruar shërbime të shpejta dhe të besueshme këshillimi dhe përfaqësimi ligjor për klientët tanë të nderuar. Ne krenohemi me aftësinë tonë për të personalizuar ofertat tona për t’iu përshtatur nevojave të veçanta të secilit Klient, duke ofruar udhëzime gjithëpërfshirëse dhe të përmbledhura.

Te BITRI & BAKIU, angazhimi ynë i palëkundur është të mbajmë një standard të lartë profesionalizmi dhe përsosmërie në të gjitha aspektet e punës sonë. Ekipi ynë vazhdimisht përpiqet për performancë të jashtëzakonshme, duke siguruar që klientët tanë të marrin shërbime ligjore të nivelit të lartë të cilësisë më të lartë. Për më tepër, ne e njohim rëndësinë e efektivitetit të kostos, kjo është arsyeja pse ne kemi përqafuar një qasje të çmimeve konkurruese që ofron vlerë të shkëlqyer për klientët tanë

Këshillimi Ligjor dhe Përfaqësimi

BITRI & BAKIU është një firmë ligjore inovative dhe fleksibël në ofrimin e shërbimeve të shpejta dhe të besueshme të këshillimit ligjor dhe përfaqësimit për Klientët

Ekip i besueshëm, me përvojë

Ne i personalizojmë shërbimet tona për t’iu përshtatur nevojave unike të çdo klienti, duke ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse për të gjitha aspektet.

Klientë vendas dhe të huaj

Firma ligjore Bitri & Bakiu ofron shërbime ligjore gjithëpërfshirëse të përshtatura për klientët vendas dhe ndërkombëtarë, duke ofruar udhëzime dhe mbështetje të ekspertëve për një gamë të gjerë nevojash ligjore.

Pasuri të paluajtshme

Kontratat e ndërtimit Blerja dhe Investimi i Pasurive të Paluajtshme Çështjet gjyqësore për pronat e paluajtshme Taksa e pasurive të paluajtshme Planifikimi dhe Zhvillimi Urban

Bëni gjërat siç duhet herën e parë - na telefononi

Ne u ofrojmë Klientëve tanë performancë të lartë profesionale dhe politikë konkurruese të çmimeve. Nëpërmjet rrjetit të firmave ligjore partnere në Maqedonin e Veriut, Kosovë dhe Itali, Zyra jonë ofron mbështetje ligjore të besueshme në çështjet e brendshme ligjore dhe transaksionet ndërkufitare.
5/5

Do të donim të dëgjonim nga ju

Na konaktoni

Na Gjeni

Zyra