Mbi 20 vite përvojë në shërbimin juridik.

Rreth nesh

Ne jemi një ekip me përvojë prej 3 partnerësh, 2 avokatësh dhe 2 bashkëpunëtorësh, të aftë për t’u ofruar klientëve tanë mbështetje ligjore të besueshme në çdo biznes apo transaksion ligjor, pavarësisht nga kompleksiteti i tij. Ortakja themeluese, znj. Rezarta Bitri, është një profesioniste e dalluar juridike dhe partnere themeluese e Bitri & Bakiu, e cila gëzon një përvojë afër dy dekadash në fushën juridike. Rrugëtimi i saj filloi si eksperte e lartë ligjore në Drejtorinë e Përgjithshme të Kodifikimit në Ministrinë e Drejtësisë së Shqipërisë. Njëkohësisht, ajo shërbeu si pedagoge me kohë të pjesshme në Universitetin e Tiranës. Pas kësaj, ajo mbajti postin e Kancelares në Gjykatën e Lartë të Shqipërisë për katër vjet dhe më pas shërbeu si këshilltare në Gjykatën Kushtetuese të Shqipërisë për tre vjet. Pas kalimit në administratën publike, ajo u bë Këshilltare Ligjore në Ministrinë e Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike dhe gjithashtu shërbeu si anëtare e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Në mars 2017, duke shfrytëzuar ekspertizën e saj, znj. Bitri bashkëthemeloi Bitri & Bakiu, një firmë e njohur ligjore e njohur për përsosmërinë dhe qasjen e saj novatore. Angazhimi i saj i palëkundur dhe përvoja e gjerë ligjore e bëjnë atë një këshilltare dhe përfaqësuese të besuar, duke e udhëhequr firmën në ofrimin e zgjidhjeve ligjore të përshtatura për klientët.

Bitri & Bakiu

Për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve tanë, ne kemi kultivuar një rrjet të fortë firmash ligjore partnere që shtrihen në rajon. Kjo na fuqizon të ofrojmë ndihmë ligjore të besueshme jo vetëm për çështjet ligjore lokale, por edhe për transaksionet ndërkufitare në Maqedoninë e Veriut, Kosovën dhe vendet e Bashkimit Evropian. Rrjeti ynë i gjerë garanton mbështetje ligjore gjithëpërfshirëse, pavarësisht nga juridiksioni.

Duke zgjedhur BITRI & BAKIU, ju mund të parashikoni zgjidhje ligjore novatore të përshtatura pikërisht për nevojat tuaja. Firma jonë kombinon pa probleme fleksibilitetin, ekspertizën dhe një angazhim të palëkundur për të ofruar shërbime ligjore efikase dhe efektive. Ne presim me padurim mundësinë për t’ju ndihmuar në arritjen e objektivave tuaja ligjore me profesionalizmin dhe përkushtimin maksimal.

Do të donim të dëgjonim nga ju

Na konaktoni

Na Gjeni

Zyra