Shërbimet

Këshillimi Ligjor dhe Përfaqësimi

BITRI & BAKIU është një firmë ligjore inovative dhe fleksibël në ofrimin e shërbimeve të shpejta dhe të besueshme të këshillimit ligjor dhe përfaqësimit për Klientët

Ekip i besueshëm, me përvojë

Ne i personalizojmë shërbimet tona për t’iu përshtatur nevojave unike të çdo klienti, duke ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse për të gjitha aspektet.

Klientë vendas dhe të huaj

Firma ligjore Bitri & Bakiu ofron shërbime ligjore gjithëpërfshirëse të përshtatura për klientët vendas dhe ndërkombëtarë, duke ofruar udhëzime dhe mbështetje të ekspertëve për një gamë të gjerë nevojash ligjore.

Shërbimet

Për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve tanë, ne kemi kultivuar një rrjet të fortë firmash ligjore partnere që shtrihen në rajon. Kjo na fuqizon të ofrojmë ndihmë ligjore të besueshme jo vetëm për çështjet ligjore lokale, por edhe për transaksionet ndërkufitare në Maqedoninë e Veriut, Kosovën dhe vendet e Bashkimit Evropian. Rrjeti ynë i gjerë garanton mbështetje ligjore gjithëpërfshirëse, pavarësisht nga juridiksioni. Duke zgjedhur BITRI & BAKIU, ju mund të parashikoni zgjidhje ligjore novatore të përshtatura pikërisht për nevojat tuaja. Firma jonë kombinon pa probleme fleksibilitetin, ekspertizën dhe një angazhim të palëkundur për të ofruar shërbime ligjore efikase dhe efektive. Ne presim me padurim mundësinë për t’ju ndihmuar në arritjen e objektivave tuaja ligjore me profesionalizmin dhe përkushtimin maksimal.
 • Mosmarrëveshjet e Korporatës dhe Qeverisja e Korporatës
 • Mbrojtja e të dhënave
 • Rregullatori EHS
 • Punësim
 • Procesi gjyqësor dhe zgjidhja e mosmarrëveshjeve
 • Mosmarrëveshjet tregtare dhe kontratat
 • Mosmarrëveshjet e korporatave dhe qeverisja korporative
 • Konkurrenca gjyqësore
 • Mosmarrëveshjet e punës
 • Mosmarrëveshjet e sigurimit
 • Mosmarrëveshjet e Pronësisë Intelektuale
 • Çështjet gjyqësore të së drejtës publike
 • Mosmarrëveshjet tatimore
 • Kontratat e ndërtimit
 • Blerja dhe Investimi i Pasurive të Paluajtshme
 • Çështjet gjyqësore për pronat e paluajtshme
 • Taksa e pasurive të paluajtshme
 • Planifikimi dhe Zhvillimi Urban

Klientet tane